1.Consulting szolgáltatások


 

 

Társaságunk tevékenységének stratégiailag meghatározó területe, hogy különböző consulting szolgáltatásokat nyújt. Ilyen munkákat - tekintettel a megoldandó feladat általában nem rutin jellegű megoldásokat igénylő változatosságára - mindig szívesen vállalunk. A consulting tevékenység tudottan igen változatos, nehéz típusokba sorolni, fix kategóriákat felállítani rá. Ahány consulting cég, annyiféle szakértői profil, de végül is a szolgáltatás lényege, hogy a megrendelők - változatos és mindig egyedi - igényeit kielégítse.1.1. Átvilágítások és elemzések, informatika


E munkákat a Társaság ügyvezetője és - közvetlenül és közvetve - többségi tulajdonosa dr. Werner Gábor szervezi. Curriculum Vitae

Ő korábban a Hungaroholding Rt. igazgatójaként, majd a Hungaro-Pool 2000 Befektetési Alapkezelő Kft. ügyvezető igazgatójaként, egy ingatlan alap kezelőjeként, később pedig a W&T. Consulting Kft. keretében számos pénzügyi, reorganizációs, illetve csődegyezséget előkészítő, létrehozó tevékenységben vett részt. Vezető szakértője és teamvezetője volt a bemutatott, és a megrendelők által elismert színvonalú munkáknak. 2002-2003 között az Állami Prvatizációs és Vagyonkezelő Rt ügyvezető igazgatója volt, majd az 2005-2010 között a Magyar Fejlesztési Bankban a bank Befektetési Monitoring osztályát vezette. Ezt követően jelenleg újra az általa tulajdonolt társaságban dolgozik.

Társaságunk az átvilágítási, pénzügyi feltáró, üzletrész-eladásokat (privatizációt) előkészítő munkák körében, e mellett a vagyonkezelés gyakorlatában, és az ilyen jellegű munkák szervezésében rendelkezik a feladatok ellátásához szükséges rutinnal.

A feladatokat mindig úgy vállaljuk, hogy azok maradéktalan és színvonalas elvégzése érdekében teameket állítunk össze. Mintegy 15-20 olyan szakértővel állunk folyamatos munkakapcsolatban, akik saját szakterületükön elismertek, és akiknek a munkájára megkeresés esetén számíthatunk.

Társaságunk másik erőssége a " testre szabott ", az adott megbízói helyen jelentkező, a problémák feltárására, analizálására és megoldására irányuló elemző-értékelő tevékenység.

A jobb áttekintés érdekében tekintse meg erre a területre irányuló referenciáinkat.

 


1.2. Elemzések, tanulmányok készítése a pénz- és tőkepiacokról, valamint a tőzsdei folyamatokról.


Társaságunk 1995-től számos tanulmányt készített a határidős tőzsdei tevékenységekről, illetve szakértői elemzést, áttekintést adott az Állami Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet számára egyes, a munkájuk javításához szükséges területekről.

1996-tól kezdve meglehetős rendszerességgel foglalkozunk kifejezetten tőzsdei, tőkepiaci elemzésekkel. Ennek keretében rendszeresen használjuk a technikai analízis eszköztárát. A társaság aktív tőzsdei elemzései 2002-ig jeletek meg. Előrejelzéseinkben a statisztikai jellegű meggondolásokat, valamint a makrogazdasági trendeket tekintettük (és tekintjük jelenleg is) a legfontosabb kiindulópontoknak.

A jobb áttekintés érdekében tekintse meg az erre a területre irányuló referenciáinkat